Restaurant

...

...
La Masia Restaurant

La masia de Can Brossa data del segle XIII i està situada al bell mig de la Vall d'Horta, dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Un entorn d'especial bellesa en el que us recomanem varies excursions desde les passejades més relaxants com l'espectacular casa modernista del Marquet de les Roques o la Font del Llor. Per aquells més avesatas a la muntanya us recomanem l'ascensió al cim del Montcau desde on gaudir d'unes meravelloses vistes, els Emprius, el Castell de Pera...

El Racó de Can Brossa és un acollidor restaurant que forma part de la masia. Una molt bona proposta per als amants de la natura que podran gaudir de la seva cuina casolana i de creació , amb plats originals i productes de collita pròpia ( del nostre hort). Recomanem el senglar amb bolets i salsa amb un toc de xocolata, la cassoleta de peus de porc desossats,, pebrots verds farcits de butifarra i calamarç i mots d'altres, com també els nostres postres tots casolants i en especial els carquinyolis i la tarta de poma tèbia fets amb tot el nostre amor per conseguir un resultat exquisit.

La nostre filosofia és la d'anar cap a " slow food" o "menjar lent", on es valora el menjar amb atenció sense preses, valorant la qualitat del producte, la seva procedècia,i la manera en que està cuinat. La nostre societat ens fà viure amb un ritme molt accelerat, i el que ens agradaria, és que quan la gent vingui a un entorn com aquest, pugui relaxar-se i disfrutar del moment, deixant el ritme frenètic enrere, encara que sigui per unes hores.